GALERIJA - BNMUSIC TELEVIZIJA

Go to content

Main menu:

GALERIJA

Radio-televizija BN je jedna od prvih privatnih medijskih kuća u Bosni i Hercegovini koja je sa emitovanjem televizijskog programa počela još 1998. godine. Napredujući u programskom i tehničkom smislu, 2004. godine BN TV počela je emitovanje satelitskog programa, tako da je signal Televizije BN postao dostupan gledaocima cijele Evrope, Sjeverne Amerike i Australije. Tehnologija emitovanja, obrade video i audio materijala, kao i interni sistem komunikacije, povezani su u jedinstven lanac najsavremenije televizijske proizvodnje u prostoru od 5.000 kvadratnih metara koji je namijenjen u tu svrhu. Razvijajući se i potrebom BN Televizije  02.oktobra 2010 godine otvara jos jedan satelitski kanal za emitovanje programa iz svoje porodice kanala.

Program koji ste cekali vec dugo!

BN MUSIC muzički kanal. Ovaj 24 časovni program je rezultat potrebe da se prezentuje dobra muzika i pozitivna energija.
Studio i režija BN Televizije opremljen je najsavremenijom tehnikom. Sistemski tri režije povezane u jednu cijelinu sa
četiri vrhunska opremljena studija za snimanje programa garantuju vrhunsku kvalitetu programa koji se proizvodi u nasim studijima BN Televizije.
Ovaj visoko profesinalno uredjen prostor opremljen sa preko 1000kw profesionalne studijske rasvjete svetski brendiranog proizvodjača ARRI. Takodje, kompletan prostor je zvučno i termički izolovan i kao takav pruža najbolje moguće uslove za rad na profesionalnom nivou. Garanciju kvaliteta programa koji nastaje radom u našem studiju režiji pružaju najpriznatiji svetski proizvođači audio video opreme kao sto su firma SONY, YAMAHA  koji su u saradnji sa BN televizijom opremili ovaj režijski prostor.

 
 
Back to content | Back to main menu