Srijeda, 19. 12. 2018.

Otac mi je umro jer Hitna nije reagovala, a onda su mi nalazili momka za udaju!

Zorica Radojković važi za blesavu i pozitivnu učesnicu rijalitija "Parovi", a sve je iznenadila kada je otkrila veoma tužnu istinu.

Vijesti | Estrada 22.09.2018 | 10:05 slikaFoto: happytv.tv

Naime, ona je kroz suze otkrila da je ostala bez roditelja koji joj je bio najveća podrška. Međutim, kako je počela sa svojom ispovešću, takmičari su bili malo razuzdani, te je to još više povredilo Zoricu.

"Moj otac je umro od izliva krvi na mozak", započela je odmah u srž priče Zoka, a zatim nastavila:

"Zvali smo Hitnu pomoć, koja nije želela da reaguje. Jednom su došli, ali već drugi put su ga odveli u bolnicu, jer je preminuo."

A zatim je ispričala kako je saznala za očevu smrt:

"Moja mama je otišla u bolnicu i tamo je saznala da je tata umro, pa me je zvala da mi kaže i ja nisam mogla to da izdržim", rekla je.

" Mama i ja smo živele od njene penzije koju je imala", ispričala je potresnu priču o smrti svog oca, za koju je on imao posebnu ulogu u životu.

"Nalazili su mi momka za udaju, jer sam živela u maloj sredini, to nisam mogla da izdržim više, bilo je veoma mučno", ispričala je Zorica o situaciji nakon što je ispričala šta se dešavalo u njenom životu, nakon što je njena mama doživela nesreću, nakon koje je saznala da je dobila bolest od sećera.

Izvor: happytv.tv

Tagovi
Najčitanije
Izdvojene