Srijeda, 19. 12. 2018.

Ana Nikolić nakon rođendana ćerke Tare ugradila bakarnu spiralu?

Ona je pevačica i mora da izgleda atraktivno na nastupima, a kada joj je doktorka rekla da će joj spirala ubrzati metabolizam, odmah je prihvatila. Ona je ugradila bakarnu spiralu bez hormona i zbog toga neće imati problema sa kilogramima - tvrdi izvor

Vijesti | Estrada 07.10.2018 | 11:25 slikaFoto: Telegraf.rs

Ana Nikolić porodila se u avgustu prošle godine, od kada bije bitku sa viškom kilograma.

Iako se trudi da kilažu dovede u red ne ide joj lako, pa je odlučila da preduzme još jedan korak, pored vežbi, i ugradila je bakarnu spiralu, bez hormona, kako bi ubrzala metabolizam i lakše povratila željenu figuru.Ana je već pri kraju prve trudnoće počela da razmišlja o spirali. Ona je već imala ugrađenu spiralu, ali ju je izvadila malo pre nego što je počela da se zabavlja sa Stefanom. Veoma brzo je shvatila da je on osoba sa kojom može da gradi budućnost, i tako je i bilo. Međutim, pred sam kraj trudnoće je razgovarala sa svojim ginekologom i počela da se raspituje da li je zdravo da tako brzo vrati spiralu. Ovo nije bila nagla odluka, već je Ana mesecima razmišljala o svemu. Po savetu lekara, odlučila je da malo sačeka sa tim jer se ipak radi o stranom telu u organizmu i najbolje je bilo da se potpuno oporavi od trudnoće. Ana i Rasta su krajem avgusta proslavili Tarin rođendan, a ona je nekoliko dana posle slavlja posetila svog ginekologa i ugradila spiralu - kaže izvor.

Jedan od glavnih razloga za izbor tog vida kontracepcije je to što će pomoću spirale ubrzati metabolizam.Pre nego što je rodila Taru, ona je imala problem sa viškom kilograma. Baš se mučila da smrša, a u trudnoći se dosta ugojila i sada nikako taj višak ne može da skine. Iako je probala sa raznim dijetama i počela naporno da trenira, nema puno uspeha. Izgubila je nekoliko kilograma, ali to ide dosta sporo i ona je veoma nezadovoljna. Ona je pevačica i mora da izgleda atraktivno na nastupima, a kada joj je doktorka rekla da će joj spirala ubrzati metabolizam, odmah je prihvatila. Ona je ugradila bakarnu spiralu bez hormona i zbog toga neće imati problema sa kilogramima - tvrdi izvor.

Iako je mislila da će se Stefan naljutiti, on je super reagovao kada mu je izložila plan za spiralu. On je svestan da će njoj to pomoći, a i dobro je zato što joj je ginekolog objasnio da spirala uvek može da se izvadi. Iako je spirala dugoročni vid kontracepcije i može da traje od dve do dvanaest godina, uvek može bezopasno da se izvadi. To znači da će Ana i Rasta, ako budu želeli još dece, vrlo lako moći da se vrate pravljenju bebe jer se spirala vadi kad god to osoba koja je ima poželi - ističe izvor blizak pevačici.

Proces ugradnje je, kako se navodi, bio bezbolan i Nikolićeva je već nakon dva dana nastavila sa svakodnevnim obavezama.

 

Izvor: Telegraf.rs

Kole

|
07.10.2018 12:12

Cuj ona ugradila spiralu... :D

Dragan

|
07.10.2018 12:12

Pa valjda skine jedno 20 kila :D

Marica

|
07.10.2018 12:13

Kakva je to riba bila..

Tagovi
Najčitanije
Izdvojene